Logo Rode Kruis Ede Logo Rode Kruis Ede Logo Rode Kruis Ede


Nieuws Rode Kruis Ede
Nieuws RK-Ede

Airborne, herdenking 2021.

Gisteren beleefde het Rode Kruis in Ede weer een "ouderwetse" dag. Ouderwets in die zin dat tien vrijwilligers in actie konden komen tijdens de Airborne herdenking op de hei en dat een groot deel van ons materiaal weer eens uit de garage werd gereden. Door alle Corona perikelen waren er de afgelopen (bijna) twee jaar nauwelijks evenementen. De assistentieverlening bij evenementen zijn een grote bron van inkomsten voor onze afdeling en ja, bij ons gaan de kosten ook gewoon door.


De vrijwilligers van het Rode Kruis worden goed getraind en opgeleid. Iedere vrijwilliger die wordt ingezet heeft de nodige certificaten op zak en heeft ruim voldoende oefenuren. De instructeurs van onze afdeling verzorgen ook EHBO cursussen en trainingen op het gebied van AED.


Ook als u geen cursus bij ons volgt is het natuurlijk mogelijk ons financieel te ondersteunen. Gebruik daarvoor de "donatieknop" boven de menubalk van onze website, klik op deze link: qr_betalen_doneren_collecte.php of stuur een berichtje aan info@rodekruisede.nlNieuws